Med modiga idéer och smart design skapar vi resultat.

Välkommen till Brand Creative.

Vi är en kreativ byrå, lite mindre och personligare, med  bas i Stockholm och Dalarna. Vi jobbar i två teams inom två fokusområden: varumärkes design och kommunikationsdesign. Brand Creative grundades och drivs av duon Emelie Palmcrantz och Martin Björinge. En duo som med spets och ansvar för var sitt  område både utmanar och kompletterar varandra. Vid årskiftet 23/24 har byrån varit verksam i tio år.  

/

En byrå/två teams

Brand design

Genom strategisk design bygger vi identitet, upplevelse, position och funktion. Vi verkar inom tre primära områden: grafisk design, webbdesign och rörlig design. Vi leder den kreativa processen och håller design thinking workshops där vi tillsammans med kund identifierar och löser problem, får insikt, skapar samsyn och riktning.

+ Brand production

Vårt område är visuell kommunikation och marknadsföring. Att jobba med den löpande produktionen betyder att vi får förvalta, förmedla och utveckla våra kunders varumärke, påverka i det långa loppet och skapa resultat. Det gillar vi! Därför är vi gärna med hela vägen.

= Brand Creative.

Kontakt

Ny kontakt & förfrågningar:

info@brandcreative.se

Brand Design. 

emelie@brandcreative.se

Emelie Palmcrantz, Head of Design.
Brand Production. 

martin@brandcreative.se

Martin Björinge, Head of Production.