Vårt team.

Vi är kreatörer, kommunikatörer, inspiratörer
…och vänner.

Brand Creative grundades 2014. Vårt primära fokus är visuell kommunikation och design. Basen är  på Södermalm i Stockholm och vi har även syskonkontor i Vaxholm och Dalarna.

Brand Creative består av Emelie Palmcrantz och Martin Björinge samt ett nätverk av talangfulla vänner. Vi har valt varandra för att tillsammans är vi bättre. Vi är alla kreatörer, men kompletterar varandra med olika personligheter, erfarenheter, kompetenser och intressen.

Det har aldrig varit ett självändamål får oss att vara stora i antal men det vi levererar ska vara av bästa kvalitet. Genom att behålla en mindre kärna och jobba nätverksbaserat kan vi fokusera på det vi gör bäst, skräddarsy team efter behov, vara kostnadseffektiva, flexibla och personliga.

There were errors in your shortcode, please use the shortcode builder on the plugin settings page.

Brand Creatives:
Emelie Palmcrantz

Emelie Palmcrantz

Koncept & design

emelie[at]welcometobrand.com
+ 46 (0)76 038 25 58

Creative Director med huvudsakliga ansvaret för varumärkesupplevelse, koncept och design.

Martin Björinge

Martin Björinge

Design & projektledning

martin[at]welcometobrand.com
+ 46 (0)70 777 64 37

Kreatör och byråns Vd med ansvar för bland annat kundkonton, strategi och projektledning.

Nya kunder.

Jobba med oss.

Vi är gärna med hela vägen. Från strategi och varumärkesdesign till den vardagliga kommunikationen.

Ni behöver inte ha ett färdigt svar eller en projektbeskrivning – allt ni behöver är ett behov. Att hitta lösningarna är vårt jobb, men vi kan inte göra det utan er. För lyckade projekt och samarbeten som ger resultat krävs engagemang från både kund och byrå.

Våra uppdragsgivare och projekt är varierade både vad gäller storlek och bransch. Vi har lång erfarenhet av kommunikation inom både B2B och B2C.

Varumärkesdesign är en del av att skapa en identitet. Genom er identitet positionerar ni er och gör det möjligt för er målgrupp att välja just er bland alla andra. Att skapa positiva varumärkesupplevelser är vårt fokus.

Att jobba med den löpande produktionen av kommunikation för er verksamhet betyder att vi får förvalta ert varumärke, påverka i det långa loppet och skapa resultat. Det gillar vi! Därför är vi gärna med hela vägen.

Kontakta oss.

hello[at]welcometobrand.com

Vi välkomnar nya bekantskaper. Hör av dig förutsättningslöst, med en kort beskrivning av behovet så får vi se om vi är en ’match’.

Brand Creative i korthet.

Brand Creative grundades 2014 och har sitt primära fokus på visuell kommunikation och design. Byråns kärna består av Emelie Palmcrantz och Martin Björinge samt ett nätverk av samarbetpartners. Brand Creative har sin bas  på Södermalm i Stockholm men har även syskonkontor i både Vaxholm och Dalarna.

Kontakta oss.

hello[at]welcometobrand.com
+46 (0)70 777 6437

Besöksadress:

Besök oss på Garage 56
Brännkyrkagatan 56, 
Stockholm

Stockholm.
Vaxholm.
Plintsberg/Dalarna.